top of page
Foto van schrijverAnita Kamphuis

Referentie 2 | Geef het een goede titel.

Hier kan je een korte beschrijving geven in een aantal regels, gevolgd door een leuke afbeelding (of eventueel gallerij hieronder). Deze wordt dan ook op de home pagina weergegeven; dus zorg dat hij ook vierkant uitgesneden er goed uitziet. Eventueel kun je de berwerkingsmogelijkheden uit wix gebruiken. Wix biedt ook stock-foto's dus daar zou je ter aanvulling ook in kunnen kijken (maar natuurlijk zijn eigen foto's altijd mooier).



Je kan ook verwijzen naar een andere site, door een knop te gebruiken en te linken (zie de knop hieronder bijvoorbeeld). Leuk en handig om te doen als je bijvoorbeeld iets voor een bedrijf maakt. Je kan ook naar de facebook of andere social media verwijzen.






Hieronder nog wat meer informatie over 'blog' (referenties invoegen) via wix:


Nu bent u klaar om berichten te schrijven, te bewerken en te beheren. Klik gewoon op 'Bericht maken' en vervolgens op 'Publiceren'. Dat is alles. Nu kunnen al uw lezers het zien. U kunt bovendien ook de reacties op berichten beheren - bekijk wat mensen zeggen, vind reacties leuk of verwijder ze, en meer. Als u bezig bent met een bericht en later terug wilt komen, sla het dan op als concept. U kunt het dan op elk moment publiceren via 'Mijn profiel' > 'Concepten'.


Heb je meerdere foto's of een video? Voeg dan een gallerij of video in; onder + teken / toevoegen.




Let op:


Vergeet niet om categorieën toe te voegen zodat bezoekers gemakkelijk kunnen filteren op het goede bericht.




0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page